Politika privatnosti - Dacom_informatika

Idite na sadržaj

Glavni izbornik:

Politika privatnosti

O NAMA

Politika privatnosti
Najnovije ažuriranje politike privatnosti: 27. 7. 2019.g.      
Budući da tvrtka DACOM pažljivo i ispravno postupa s osobnim podacima, u ovoj politici privatnosti želimo vam reći što radimo s tim podacima.

1. Kada se primjenjuju ova Pravila o privatnosti?
Ova pravila o privatnosti primjenjuju se na prikupljanje i obradu osobnih podataka posjetitelja na web-mjestu DACOM.

2. Tko je odgovoran za obradu podataka?

Tvrtka 'DACOM' tj. voditelj obrade Dario Fumić, dipl.inf. odgovoran je za obradu osobnih podataka.
Tvrtka 'DACOM'  nije imenovala Službenika za zaštitu podataka s obzirom na veličinu tvrtke. Za sve informacije možete kontaktirati voditelja obrade na e-mail adresu dacom@dacom.hr ili na kontakte tvrtke uz naznaku „na pažnju Voditelj obrade.“ Ta je osoba odgovorna za praćenje zaštite vaših osobnih podataka.

3. Koje osobne podatke obrađujemo?
Ovaj odjeljak objašnjava koje vaše osobne podatke obrađujemo, kao i svrhu i pravnu osnovu za tu obradu. Osim toga, također navodimo koliko dugo ćemo pohranjivati ​​te podatke.

3.1 Dnevnici i kolačići
Kada posjetite web-lokaciju, automatski prikupljamo tehničke podatke (log datoteke) i postavljamo kolačiće kako bismo poboljšali jednostavnost korištenja web-mjesta.
Više informacija o tim log datotekama i kolačićima možete pročitati u našoj politici kolačića .

3.3. Kontakt obrazac

Kada nas kontaktirate putem online obrasca za kontakt, prikupljamo vaše ime i prezime (naziv tvrtke), email adresu, uz temu i pitanje koje ste postavili. Te podatke prikupljamo jer je potrebno poslati vaše pitanje direktno u našu tvrtku kako bismo Vas kontaktirali u vezi traženih informacija. Koristimo ga i za odgovaranje na vaša pitanja.
Također putem dodatnog kontakt obrasca prikupljamo podatke kako bismo generirali 'Liste osoba s pristupom do SW rješenja' , a vezano uz korištenje našeg softvera.
Podaci koji se prikupljaju: naziv ordinacije/tvrtke/ustanove, ime i prezime korisnika, oib, mobitel/telefon, email adresa, naziv aplikacije, mbr ordinacije, šifra zdr. kartice, vrijedi do, mb osigurane osobe i vaše pitanje.

3.4. Elektronski bilten i obavijesti

Možete se pretplatiti na DACOM sustav obavijesti ili biltena putem web stranice.
Obrađujemo vašu adresu e-pošte kako bismo vam poslali navedene obavijesti ili biltene.
Te podatke koristimo samo za slanje traženog. Unosom svoje adrese e-pošte dajete svoju suglasnost za slanje tj. zaprimanje obavijesti ili biltena.
Možete se odjaviti iz sustava slanja obavijesti ili biltena putem veze na dnu svakog biltena. Čim to učinite, uklonit ćemo vašu adresu e-pošte s popisa za slanje e-pošte.

4. Prodajemo li vaše osobne podatke trećim stranama?

Pod nikakvim okolnostima nećemo prodavati vaše podatke trećim stranama.
Ako nam date izričiti pristanak za čuvanje vaših podataka u svrhu izravnog marketinga, možemo za izvršavanje naših usluga dijeliti te podatke s trećim stranama (npr. Podatkovnim centrima, pisačima, agencijama za slanje e-pošte ili administratorima softvera).  Također možemo podijeliti vaše podatke tvrtkama/ustanovama/poliklinikama unutar tematski istih grupa koje koriste DACOM softver.

5. Kako štitimo vaše osobne podatke?

DACOM ozbiljno shvaća zaštitu vaših osobnih podataka i vaše povjerenje u nas. Stoga ćemo poduzeti sve potrebne korake kako bismo osigurali zaštitu vaših osobnih podataka. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo osigurali zaštitu i povjerljivost vaših osobnih podataka, fizički, elektronički i na organizacijskoj razini.
Kako bismo osigurali da su vaši podaci zaštićeni od nepropisnog pristupa, pogrešnog korištenja, gubitka ili nepravilne izmjene, između ostalih kršenja privatnosti, naše usluge koriste različite tehnike i postupke zaštite. Primjerice, osobne podatke koje ste nam dostavili pohranjujemo u baze podataka, informacijske sustave i poslužitelje koji su dostupni samo ovlaštenom osoblju ili izvođačima koji moraju pristupiti tim podacima kako bi ga mogli obraditi. Osim toga, naše osoblje je obaviješteno o ovoj politici privatnosti i svim primjenjivim internim smjernicama koje su izdane za zaštitu vaših osobnih podataka. Također su dužni poštivati ​​povjerljivost vaših podataka.

6. Kako nas možete kontaktirati kako biste ostvarili svoja prava?

Imate pravo tražiti uvid u svoje osobne podatke besplatno u bilo koje vrijeme. Također imate pravo brisati ili ispravljati netočne, nevažeće, zastarjele ili nepotpune osobne podatke.
Također imate pravo u određenim slučajevima zatražiti od nas da prestanemo koristiti vaše osobne podatke za određenu vrstu obrade.
Konačno, imate pravo prigovoriti određenoj vrsti obrade vaših osobnih podataka.

Ako više ne želite primati e-poštu ili poštu koja sadrži obavijesti, poruke, biltene ili informacije o proizvodu ili usluzi, možete se jednostavno odjaviti s naše mailing liste. Kada to učinite, više nećete primati nikakve personalizirane poruke e-pošte ili poštanske poruke.

Od vas se traži da svoj zahtjev pošaljete e-poštom na dacom@dacom.hr .
Takav zahtjev mora sadržavati sljedeće: puno ime i prezime (naziv tvrtke), adresa, adresa e-pošte, kopija prednje strane osobne iskaznice i jasan opis vašeg zahtjeva.
Ako, prema Vašem mišljenju, nismo obradili vaš zahtjev na odgovarajući način, kontaktirajte nas prema gore navedenim informacijama. Ako to ne rezultira željenim rezultatom, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu u zemlji u kojoj živite. Za hrvatske korisnike to je AZOP.
7. Izmjene ovih pravila o privatnosti

Ako napravimo bilo kakve izmjene ove Politike privatnosti, izmijenjena Politika bit će objavljena na web stranici DACOM-a s izjavom o datumu revizije na vrhu.

Povratak na sadržaj | Povratak na glavni izbornik