Aplikacija - stanovi - Dacom_informatika

Idite na sadržaj

Aplikacija - stanovi

APLIKACIJE > Stambeno upravljanje
 
FINANCIJSKO poslovanje - aplikacije
 
UPRAVLJANJE STANOVIMA
 
Tvrtka 'DACOM' od 1994. godine proizvodi aplikacije financijsko poslovanje.
 
Aplikacije pokrivaju sve knjigovodstvene poslove i u skladu su sa svim trenutnim zakonima i pozitivnim propisima RH.

Korisnicima je omogućen rad sa DACOM aplikacijama na svim Windows i Linux operativnim sistemima.
Za korisnike proračunskog knjigovodstva aplikacije su izrađene najnovijim "Embarcadero" tehnologijama, a podaci se skladište u "My sql" baze podataka.

Posebno je potrebno napomenuti da je program za izradu lista tj. izvještaja, obrazaca i rješenja rađen u posebnom alatu "Fastreport" koji korisnicima pruža mogućnost samostalne izrade izlistanja pomoću naših predložaka na vrlo jednostavan način.
Funkcionalnosti programa : 
UPRAVLJANJE STANOVIMA
  

Aplikacija "Financijsko poslovanje - UPRAVLJANJE STANOVIMA" obuhvaća kompleksan skup programa koji sveobuhvatno pokrivaju poslovanje jedne tvrtke koja upravlja zgradama - stanovima. Glavni dio aplikacije vezane uz financijsko praćenje poslovanja tvrtke je svakako program "Glavna knjiga - Knjiga zaduženja" te niz pomoćnih knjiga propisanih zakonima i onih koje dodatno opisuju vaše poslovanje. Također važan dio aplikacije je "Knjiga računa" koja se može generirati automatizmom iz knjige zaduženja korisnika - stanara.

Svi programi unutar aplikacije povezani su velikim brojem unaprijed popunjenih šifrarnika, koji vaš rad čine jednostavnijim i bržim. 

Nakon popunjavanja osnovnih i dodatnih informacija o zgradi - OPĆI PODACI - DODATNI PODACI - ZGRADA - OSIGURANJE - definiraju se podaci o svakom "ULAZU" zgrade, a unutar ulaza definiraju se podaci o STANOVIMA - PROSTORIMA. 

Sve je povezano na šifrarnik matičnih podataka o korisnicima - stanarima koji se povezuju automatizmom sa ZGRADOM - ULAZOM - STANOM.

Podaci se kroz cijelu aplikaciju unose samo jednom, a obrađuju - transferiraju prema sistemu obrade - zaduženju na razne pozicije.Izbornici aplikacije "Financijsko poslovanje"  
  
  
 
 
  

 
 
   

 
 


Povratak na sadržaj